Categorieën

Delicatessen / Peulvruchten / Farro Perlato (spelt) BIO uit Toscane

De farro perlato is een graan (spelt) en deze is een van de meest bekende en gebruikte producten in de regionale Toscaanse en Umbrische keuken.
Het woord perlato staat voor het feit dat deze niet volledig ongeschild verkocht wordt. Hierdoor behoudt de farro zijn voedingswaarde doordat er veel voedingsvezels bewaard blijven.
De schil zorg dat deze graansoort beter verteerbaar is en voor het gebruik in de keuken zorgt de schil voor een natuurlijke olie-component.
Zeer geschikt voor salade, soepen en voor het bereiden van brood, is dit ingrediënt ook heel gezond voor mensen die vaak te weinig vezels binnen krijgen. Met de juiste bite en een onvergelijkbaar smaakstructuur is deze een must in de keuken!
Je koopt deze farro online in deze webshop, of in onze winkels in Leiden of Leidschenhage.

| Meer

Prijsinformatie:
Prijs per 400gr:
€ 4,70
Aantal: Bestellen
Nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.