Categorieën

Cacio e Vino

Cacio e Vino is aanvankelijk begonnen als een ambitieus project van Victor Russo om in Nederland professionele koks, sommeliers en gespecialiseerde delicatessenwinkels in contact te brengen met de cultuur van de échte Italiaanse keuken en wijnen.Via de webshop Cacio e Vino kunnen zij iedere dag van het jaar gebruik maken van de meest exquise en ambachtelijke producten uit alle windstreken van Italië.

Victor is een enthousiaste Italiaanse 'jonge hond' die dankzij zijn enorme kennis van Italiaanse wijnen en foodproducten inmiddels gerekend mag worden tot een van de toonaangevende importeurs van Italiaanse wijnen en delicatessen in Nederland. Omdat Victor achter de kwaliteit van zijn producten staat wil hij een ieder kennis laten maken met zijn exclusief assortiment aan producten.

Inmiddels kunnen ook Italië-liefhebbers, fijnproevers en hobbykoks volop genieten van  dit exclusief assortiment. Dagelijks kan iedereen kennismaken met dit 'paradijs' van Italiaanse delicatessen en wijnen via de webshop Cacio e Vino, in het restaurant Victor Russo's Osteria of  middels een kookworkshop of catering.


 

Nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.