Categorieën

Delicatessen / Pasta / Tagliatella limone nido

De geur en frisheid van citroen gecombineerd met het deeg van Italiaanse griesmeel van durumtarwe en verse eieren, maken onze tagliatelle met citroen een perfecte match voor alle zeevruchtensauzen.

Onze eierpasta is exclusief bronzen gestanst en gedroogd bij lage temperaturen, met behulp van zonne-energie. Nesten worden vervolgens handmatig verpakt, één voor één.

Gerookte zalm, tweekleppige schelpdieren, mosselen of garnalen: het maakt niet uit wat je wilt, de scherpte van de citroen past perfect bij elk van hen.


Kooktips

Kook eierpasta gedurende ongeveer 5 tot 6 minuten in een pot bijna vol gezout kokend water. Roer af en toe. Zeef als klaar en kleed ze aan zoals je wilt.
Voor suggesties, kijk op onze receptenpagina!

Ingrediënten en allergenen

Ingrediënten: griesmeel van durumtarwe, eieren 20%, citroelpoeder 1,5%, natuurlijk aroma.
Allergenen: graangewassen met gluten, eieren
Kan sporen van soja bevatten.


| Meer

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 3,59
Aantal: Bestellen
Nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.